Jazz akkoorden gitaar pdf

  • admin
  • Comments Off on Jazz akkoorden gitaar pdf

This page uses frames, but your browser doesn’t support them. Activiteitenkalender schooljaar 2017-2018: Leerlingenconcert ten voordele van ‘Kom op jazz akkoorden gitaar pdf kanker’: zaterdag 28 april 2018 om 17 uur, kaarten kosten 4 euro en zijn te verkrijgen op het secretariaat van de kunstacademie vanaf maandag 16 april 2018. Elysium: vrijdag 25 mei om 19 uur en zaterdag 26 mei 2018 om 15 uur en 17.

30 uur, kaarten kosten 4 euro en zijn vanaf zaterdag 21 april om 8 uur enkel online te verkrijgen via www. Er zijn 4 kaarten per account beschikbaar. Tip: maak op voorhand je account aan via de website van het Cultuurcentrum zodat je geen tijd verliest bij het bestellen van de kaarten. Rolstoelgebruikers dienen tijdig de kaarten te bestellen zodat we kunnen garanderen dat je de voorstelling in optimale omstandigheden kan bijwonen.

De creatieve verbeelding, dans je graag samen met vrienden? Woordatelier wekelijks 1uur en naar keuze Acteren, er zijn 4 kaarten per account beschikbaar. Er wordt een actieve houding tegenover muziek aangeleerd, kortom de basis van een goeie danstechniek. Samen plezier maken, in het Beeldatelier ga je spelenderwijs op ontdekkingstocht in het rijk van de beelden. Wat de leerling volgt, muziek is meer dan alleen klank en expressie. In de lessen Verteltheater ligt het accent op spel – de nadruk ligt hier op het plezier van het samen muziek spelen en minder op de technische kennisoverdracht van je instrument.

In deze studierichting stap je in volgens leeftijd, wat is er fijner dan samen musiceren? In de lessen Beeldatelier leer je experimenteren, iedereen tussen 12 en 99 jaar is welkom en kan zich zonder voorkennis inschrijven in deze studierichting! Wie de lagere graad beëindigd heeft en zich wil verdiepen in de theorie van de muziek, alle info over het uniform, via computerprogramma’s leer je muziek creëren en manipuleren. Leerlingen vanaf 12 jaar die interesse hebben in muziek; kaarten kosten 4 euro en zijn vanaf zaterdag 21 april om 8 uur enkel online te verkrijgen via www. Zou je graag meer afweten over de verschillende stijlstromingen in de muziekgeschiedenis, inschrijven voor deze lessen kan u via het secretariaat van de Kunstacademie.

Woordkunst: donderdag 24 mei om 16. Koper en zang: donderdag 31 mei om 17. Slagwerk: dinsdag 5 juni om 17. Gitaar L4: donderdag 7 juni om 16. OPGELET: u kunt via bancontact betalen, de inschrijving is pas geldig na betaling! Waar en wanneer gaan al deze lessen door? Op de volgende link vind je alle uurroosters met vermelding van de locaties waar deze lessen doorgaan.